Sylvie De Bie opnieuw van straat!

Sylvie De Bie (jawel, die van Sylver) heeft een nieuw exotisch lief!  Het plan was om zijn identiteit nog even geheim te houden, maar dat lijkt MISLUKT!

In Story vertelt Sylvie dat haar nieuwe relatie nog vrij pril is. Ze heeft haar nieuwe amour drie jaar geleden (PRIL?) leren kennen tijdens de concerten voor 10 jaar Sylver. Omwille van die prilheid wil ze de identiteit van de jongen nog even geheim houden. Ze vertelt wel dat het om een Belg met buitenlanse roots gaat. ‘Allez, een een zwarte jongen’, verduidelijkt Sylvie. Bovendien zou hij ook in het showbizzwereldje werken. 

Nu het plan om zijn identiteit geheim te houden is een beetje mislukt, want vandaag verscheen al op het wereldwijde web dat de gelukkige Bruce Blanchard zou zijn, een choreograaf die onder andere had meegewerkt aan de videoclip Rise Again van Sylver. De twee werden gespot toen ze samen naar een concert in de AB gingen en van zodra de lichten doofden, zaten ze te kussen dat de stukken eraf vlogen. Maar heeft het internet natuurlijk gelijk? IS EM ET OF IS EM ET NIET?

Plaats een reactie