Clipbox: Leona Lewis, Nicki Minaj, Kevin, Avril Lavigne and much more…

Een stapel nieuwe clips werd de voorbije week op ons losgelaten. Een overzicht!

Leona Lewis is terug van weggeweest. Haar nieuwe single Collide is een samenwerking met Aviccii, het project van dj Tim Berg (die van Bromance). Geen stroperige zangpartijen dit keer, wel een lekkere beat en een dijk van een refrein. De clip voert je meteen terug naar de zomer.


Nicki Minaj is een beetje het kleine zusje van Lady Gaga. Haar outfits en kapsels zijn alvast even gestoord. In de clip voor haar nieuwe nummer Fly (een duet met Rihanna) zien we haar met een zwart Marge-kapsel, een roze pruik, een luipaardsnit en een opvallende hanenkam. De clip doet wat apocalyptisch aan met dat neergestorte vliegtuig. De song zelf is nogal middelmatig en kan niet echt boeien.

De oude rockers van Jane’s Addiction laten ook nog eens van zich horen. De nieuwe song heet Irresistible force, maar het nummer is alles behalve onweerstaanbaar. Een doorslagje van eerdere songs met een clip die doet denken aan een slechte sf-film.

Idool Kevin heeft ook een nieuwe song klaar. Crashing swingt een pak beter dan die vorige She’s got moves. Ook de clip ziet er hip en trendy uit. Hitparademateriaal!

Roy Aernouts ken je misschien wel van series als Katarakt en Het Geslacht De Pauw. Nu waagt hij ook zijn kans in de muziekwereld onder de naam Boy Roy. De clip valt alvast op door de vele Vlaamse schoonheden die Roy heeft kunnen strikken. Onder andere Marie Vinck, Maaike Neuville, Nathalie Meskens, Roos Van Acker en Wine Dierickx zijn te zien in de video. En Benny Claessens. Grappig!

Michelle Branch is er nooit echt in geslaagd om door te breken in België. In de States scoort ze wel nog de ene hit na de andere. Haar nieuwste wapenfeit is Loud Music. Een aardig nummer als je het mij vraagt.

Ook Avril Lavigne heeft een nieuwe song klaar, Wish you were here. Weinig verrassend nummer met een huilende Lavigne in de clip. Dramaqueen!


Plaats een reactie